anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
premii in obiecte
Expira: 
24 Sep 2014 - 05 Oct 2014
stats

Povesti in miscare

Esti sau ai fost in miscare prin proiecte de mobilitate? Simti si poti argumenta ca aceasta experienta ti-a schimbat viata? Si poate ca nu numai tie, ci si celor din jur? Spune-ne povestea ta!  In cadrul concursului "Povesti in miscare" te premiem pentru cea mai frumoasa poveste dintr-o mobilitate! Termenul limita pentru trimiterea povestilor este 5 octombrie 2014, ora 24 (12 p.m.) Orice poveste trimisa dupa acest termen va fi considerata ineligibila.

ANPCDEFP lanseaza concursul de povesti privind cea mai frumoasa experienta de mobilitate. Concursul va avea urmatoarele sectiuni (sunt eligibile doar povestile privind mobilitati finantate prin Programul de Invatare pe tot parcursul vietii si Programul Tineret in actiune):

1. Impact la nivel institutional

2. Impact la nivelul politicilor in domeniul educatiei si formarii profesionale

3. Mobilitatea/Mobilitatile mi-au influentat cariera (numai pentru elevi sau fosti elevi)

4. Mobilitatea/Mobilitatile mi-au influentat cariera (numai pentru studenti/fosti studenti)

Pentru fiecare sectiune se vor acorda trei premii:

- premiul I - o tableta

- premiul II - un hard extern cu capacitate de stocare de 1 TB

- premiul III - un rucsac pentru laptop

N.B. In cazul mobilitatilor desfasurate in cadrul unui proiect, povestea trebuie sa apartina persoanei care a efectuat mobilitatea, nu coordonatorului de proiect sau a altui membru al echipei de proiect. De asemenea, nu vom lua in considerare pentru acest concurs mobilitatile cu scopul participarii la reuniuni de parteneriat/reuniuni de lucru in cadrul unui proiect. O persoana nu poate candida decat la o singura sectiune de concurs, nu la mai multe!

Perioada de desfasurare a concursului

Pentru a va inscrie povestea in concurs, completati formularul disponibil AICI. Cand ati terminat, apasati butonul Submit by email pentru a salva formularul si apoi il trimiteti la adresa mentionata pe buton. Pentru intrebari si nelamuriri, contactati-o pe Olivia Jidveian, expert Studii si Cercetare (olivia.jidveian@anpcdefp.ro, tel 021/201 07 08).

Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale a mobilitatii, care se va desfasura ca parte a Conferintei de valorizare ce va avea loc in Bucuresti in perioada 30-31 octombrie. Cheltuielile de transport, cazare si masa pentru premiantii din afara Bucurestiului vor fi acoperite de ANPCDEFP.

Criterii de evaluare:

Evaluarea se va desfasura in doua etape  – o prima etapa de evaluare formala si o a doua etapa de evaluare calitativa.

In cadrul evaluarii formale, vor fi eliminate povestile sosite dupa termenul limita (precizat mai sus), povestile scrise de alte persoane decat cele care au beneficiat de mobilitate (de exemplu, coordonatorul de proiect), povestile privind alte mobilitati decat cele din cadrul celor 4 sectiuni de concurs.

Criterii de evaluare calitativa:

•    Limbajul in care este scrisa povestirea:

•    Corectitudinea gramaticala a limbajului

•    Tipul limbajului folosit - un limbaj prietenos, direct, colorat, uman... ca povestea din spatele sau!

•    Stilul folosit - un stil creativ,  jurnalistic, fara fraze lungi, fara cuvinte complicate lipsite de sens.

•    Impactul (argumentat) al mobilitatii asupra persoanei care a desfasurat-o, asupra colegilor din organizatie/institutie, asupra celor din jur, asupra comunitatii locale.

•    Raspunsurile implicite date pe parcursul povestii la intrebarile: cine, ce, cand, cum, unde si de ce.

•    Existenta certificatului de mobilitate Europass/Youthpass - certificatul Europass/Youthpass nu este obligatoriu, dar aduce puncte in plus la evaluare

Nota – In concursul organizat in acest an vor intra in competitie povesti ale mobilitatilor efectuate in perioada 2008 - 2014.

Sursa: erasmusplus.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.