anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
900 ron
Expira: 
14 Oct 2014 - 24 Oct 2014
stats

team ADventure da start inscrierilor

PRIME Iasi organizeaza si in aceasta toamna proiectul team ADventure – Festival Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice, singurul de acest fel din zona Moldovei. Cele trei firme partenere lanseaza un studiu de caz, urmand ca  studentii pasionati de publicitate sa propuna cele mai bune campanii si sa concureze pentru premiul de 900 de RON pus in joc. Proiectul se va desfasura in trei etape: Lansarea (14 octombrie) in cadrul careia studentii pot afla mai multe detalii si se pot inscrie in concurs, Conferinta (10 noiembrie) care aduce pe scena specialisti din domeniu si Gala (20 noiembrie) in care se vor prezenta campaniile propuse. Perioada de inscriere este 14 - 24 octombrie.

Tema acestei editii - Jurnal de aventura, surprinde calatoria fascinanta a fiecarui impatimit al acestui domeniu. Pasiunea pentru publicitate, relatiile publice si deschiderea spre noi  provocari sunt unele dintre cele mai importante ingrediente ale studentului care profita de orice oportunitate, iar team ADventure este o sansa demna de luat in seama. Anul acesta,  partenerii nostrii sunt: 

Compania Te Rox – Prod, cu sediul in Pascani, specializata in scaune auto si centuri de siguranta pentru copii. Sa propui o campanie pentru firma care lucreaza pentru Ferrari sau Disney, inca din studentie, este o adevarata aventura si o posibilitate  de a-ti valida cunostiintele, caci spre deosebire de editiile anterioare, anul acesta echipele inscrise se vor bucura  si de un program de mentorat.

Distribuitorul de produse pentru gama de cosmetice si aparatura profesionala destinate saloanelor, Daria CD, reprezinta de asemenea un domeniu care iti va testa creativitatea si cunostiintele. Iti vei reinventa astfel studentia prin practica si experienta.

Si nu in ultimul rand, Open Mind, call center in limba italiana. Poti vedea cat de mult conteaza grija pentru client, cat de importante sunt serviciile ireprosabile si cum poti veni mereu cu cele mai bune oferte astfel incat sa devii indispensabil.

Specialistii Stefan Negoita - Creative Magus la Bloom Communication LTD, Raluca Gavrilescu – Brand Stylist la Namogo si Mihai Mocanu – Brand Strategy Manager la Namago vor oferi celor inscrisi sfaturi utile, astfel incat campaniile rezultate sa poata fi folosite de catre parteneri si sa aduca beneficii directe. Vestile bune nu se termina aici. Multi dintre cei pasionati de publicitate citesc Da-mi banii tai. Metoda de copwriting de Gabriel Branescu, dar de data aceasta il pot asculta la Conferinta, bucurandu-se astfel de o experienta unica. 

Pentru cei care iubesc provocarile si isi doresc sa experimenteze, team ADventure este locul potrivit. Dincolo de feedback-ul real, inscrierea in concurs iti asigura o simulare demna a muncii dintr-o agentie de publicitate si a vietii de dupa terminarea facultatii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere si sa il trimiti pe adresa de e-mail teamadventure2014@yahoo.com. Pentru mai multe detalii urmareste pagina de facebook si blogul proiectului team ADventure

In urma jurizarii, cele mai bune idei vor fi premiate. 

Ne aventuram cu tot ceea ce stim sa demonstram ca, studenti fiind, suntem creativi si pregatiti sa avem un job intr-o agentie de publicitate.   

Persoana de contact: Amalia Cantemir, e-mail: cantemir.amalia@yahoo.com, telefon: 0749 930 363    

Sursa: comunicatul de presa 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.