eveniment
Data: 
21 Jan 2014 - 18:00
Loc: 
Phoenix Coffee Tea Spices
stats
Adresa: 
Piata Unirii

1 milion de fotografii sub semnatura lui Ion Matei Agapi

Creative Coffee No. 17 va avea loc marti, 21 ianuarie, de la ora 18:00, la Phoenix Coffee Tea Spices. Prima editie din 2014 il are ca invitat pe Ion Matei Agapi, un personaj emblematic nu doar pentru cei indragostiti de fotografie, ci pentru un oras intreg. 

A realizat peste 80 de filme documentare si a apasat pe butonul de la aparatul foto de mai bine de 1 milion de ori. Are o colectie de 200 de „jucarii”, iar cu fiecare dintre ele il leaga amintiri de neuitat. A facut din fotografie un stil de viata cu care se impaca foarte bine si astazi, fiind cunoscut in breasla drept „cel mai mare fotograf contemporan al Romaniei”.

La Creative Coffee No. 17, Ion Matei Agapi va vorbi nu doar despre cum fotografia l-a facut sa fie mai bun si mai atent la frumusetea lumii inconjuratoare, dar mai ales despre cum a reusit sa isi valorifice potentialul creativ.

Pentru a lua parte la eveniment, dati click pe butonul Going (de pe pagina evenimentului) pana luni seara, la ora 19:00. Vrem sa ne asiguram ca avem suficiente locuri pentru toata lumea. De asemenea, va rugam sa veniti cu 20 de minute mai devreme.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.