eveniment
Data: 
4 Nov 2014 - 18:00
10 Nov 2014 - 18:00
18 Nov 2014 - 18:00
Loc: 
Aula Magna a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi
stats
Adresa: 
bd. Carol I

„Ai copil. invata sa fii parinte!” - a VIII-a editie

Scoala primara si gimnaziala “Varlaam Mitropolitul” va invita la cea de-a VIII-a editie a conferintelor „Ai copil. invata sa fii parinte!”, eveniment care va avea loc in zilele de 4, 10 si 18 noiembrie 2014 in Aula Magna a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Invitatii Florian Colceag, Urania Cremene si maica Siluana Vlad vor raspunde la intrebarea editiei: Cum antrenam atentia copiilor nostri? . Intrarea este gratuita!

Va asteptam dupa urmatorul program:
• 4 noiembrie, ora 18.00 – Cum stimulam sau inhibam atentia? Speaker: prof. dr. Florian Colceag
• 10 noiembrie, ora 18.00 – Cum invata copiii si cum le pastram atentia. Speaker: Urania Cremene, Master Trainer, Parenting Coach
• 18 noiembrie, ora 18.00 – Ia aminte la tine insuti! Speaker: maica Siluana Vlad

Intalnirea cu Florian Colceag va avea loc marti, 4 noiembrie, incepand cu orele 18:00, in Aula Magna, tema discutiei fiind „Cum stimulam sau inhibam atentia?”. impreuna cu publicul vom incerca sa aflam tehnici prin care ii putem determina pe copii sa fie mai atenti la scoala, in public sau in orice grup se afla. Prof. dr. Florian Colceag este matematician, doctor in economie, autor al unor teorii despre complexitate, specialist in modelare matematica, presedinte al Institutului Roman pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education, psihopedagog cu o experienta vasta in antrenarea copiilor supradotati.

A doua conferinta va avea loc luni, 10 noiembrie, incepand cu ora 18, si va fi sustinuta de Urania Cremene, care va oferi o prezentare cu tema „Cum invata copiii si cum le pastram atentia”. Parintii vor afla ca fiecare persoana are modul ei specific de a culege informatii si de a le prelucra si ca procesul este diferit de la o varsta la alta.

Ultima intalnire cu publicul din aceasta editie a conferintelor „Ai Copil. invata sa fii parinte!” va avea loc pe 18 noiembrie, incepand cu orele 18:00, tot in Aula Magna. Invitatul serii va fi maica Siluana Vlad, coordonatoarea Centrului “Sfintii Arhangheli” din Iasi, iar titlul conferintei este „Ia aminte la tine insuti!”, un sfat foarte bun pentru oricine, indiferent de varsta pe care o are. Fie ca suntem parinti sau inca nu, fie ca ne adresam noua sau celor din jur, atentia este un factor foarte important nu numai in comunicare, ci si in modelarea caracterului fiecaruia dintre noi.

Sursa: casutanaturii.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.