anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
dezvoltare personala si profesionala
Expira: 
26 Mar 2014 - 21 May 2014
22 May 2014
14 Nov 2014 - 25 Nov 2014
26 Nov 2014
stats

BUZZCamp 2014

De mai bine de 5 ani de zile, evenimentul BuzzCamp este gazda dezvoltarii personale si profesionale! Incurajam tinerii sa interactioneze cu companiile de top, cu speakerii invitati, ii selectam pentru workshop-uri si ii tinem la curent cu oportunitatile de cariera operate. Anul acesta, la Iasi, BuzzCamp va avea loc pe 29 aprilie. „BuzzCamp anunta amanarea evenimentului de pe 29 Aprilie. „Dar nu te ingrijora, vom fi prezenti cu workshopuri, speakeri si alte surprize in data de 22 mai cand te asteaptam sa ne intampini cu entuziasmul caracteristic.” EVENIMENT ANULAT! Update: BuzzCamp ajunge la Iasi pe 26 noiembrie, la Hotel Traian.

Profilul participantului:
- Student sau tanar profesionist, cu varsta cuprinsa intre 19-26 de ani
*exceptie facand workshop-urile dedicate tinerilor cu experienta
- Interesat de dezvoltarea si evolutia sa personala si profesionala
- Dornic sa investeasca in viitorul sau profesional
- Implicarea in activitati de voluntariat si proiecte educationale reprezinta un plus
- Performantele academice exceptionale reprezinta un plus

1.Participantii vor fi selectati in baza CV-ului si a formularului de inscriere. Asigura-te ca informatiile completate sunt relevante!
2. Fiecare participant selectat la conferinte va fi anuntat prin email, iar pentru workshop-uri va primi un apel telefonic si un email;
3. Selectia participantilor la workshop-uri se face in baza profilului participantului, dar si a criteriilor companiilor partenere;
4. Participarea este gratuita.

Inscrierile se fac accesand acest link.

Speakeri invitati.

Doar cei mai buni tineri vor beneficia de rezultatele implicarii noastre, iar confirmarea locului asigura participarea la conferinta din prima parte a evenimentului.
Pentru participarea la workshop-uri, selectia se realizeaza in baza formularului de inscriere si a CV-ului, in functie de profilul solicitat de companiile participante.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita.
Inspire Group este o agetție aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala, care ofera servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine si campanii de promovare customizate, dar si proiecte de print.

Sursa 1Sursa 2Sursa 3

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.