eveniment
Data: 
16 Nov 2013 - 10:00
Loc: 
Cartierul Tatarasi
stats

“Cartiere pentru oameni”- Intalnire consultativa cu locuitorii din Tatarasi

Pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc o schimbare in cartierul lor, Asociatia Mai Bine invita sambata, 16 noiembrie 2013, in intervalul 10.00 – 13.00, locuitorii din Tatarasi la o intalnire consultativa pentru a identifica interesele si nevoile comunitatii locale. De asemenea, ne propunem ca in cadrul acestei intalniri sa informam participantii cu privire la necesitatea implicarii active a fiecaruia dintre noi pentru imbunatatirea traiului urban prin cresterea unitatii si interactivitatii dintre locuitorii aceluiasi cartier, revitalizarea unor spatii din apropiere sau organizarea si participarea la activitati culturale.

Persoanele interesate sa participe la intalnire sunt rugate sa se inscrie pana pe 15 noiembrie la e-mail: contact@maibine.eu sau telefon: 0752.409.620, locul de desfasurare urmand sa fie comunicat persoanelor inscrise.

Intalnirea se desfasoara in cadrul proiectului Instrumente educative si participative pentru dezvoltare durabila, implementat in perioada iunie 2013 - mai 2015.

Proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Contact: Iordachescu Madalina, Coordonator Programe Asociatia Mai Bine, E: madalina@maibine.eu, T: 0752 409 620.

Sursa: comunicatul de presa 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.