eveniment
Data: 
10 Feb 2016 - 09:00
Loc: 
Camera de Comert si Industrie Iasi
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

Conferinta afaceri.ro Iasi 2016 - oportunitati de dezvoltare si parteneriat pentru antreprenorii ieseni

Conferinta afaceri.ro Iasi 2016 va da startul seriei de conferinte nationale Afaceri.ro pe data de 10 februarie, incepand cu ora 9:00, la Camera de Comert si Industrie Iasi. Evenimentul este organizat de Arhipelago, APEC si Camera de Comert si Industrie Iasi, in parteneriat cu Enterprise Europe Network, Parcul Stiintific si Tehnologic “Tehnopolis” si Clustero.

Conferinta afaceri.ro Iasi 2016 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: Clusterele din regiunea de Nord-Est, noile Finantari active 2014 - 2020, modificarile Codului Fiscal, utilizarea metodelor de marketing online in promovarea afacerii si nevoile specifice de instruire ale companiilor de pe piata locala. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentari interactive, dezbateri si ateliere de lucru sustinute de profesionisti in domeniu.

“Anul 2016 este un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu noi programe de finatare deschise si cu un nou val de antreprenori ieseni care vor sa obtina performanta in mai multe domenii. temele propuse vin in intampinarea acestor noutati si cresteri in zona de business locala.” (Marius alexa, Fondator afaceri.ro)

Printre speakerii care au confirmat prezenta la conferinta se numara: Daniel Cosnita (Presedinte, Asociatia Clusterelor din Romania), Vasile Lungu (Director General, Domeniile Lungu), Cristian Ignat (Chief Canopyst, Canopy), Iulian Basu (Consultant, Business angels), Gabriela Coman (Coordonator Incubator de afaceri, Parcul Stiintific si Tehnologic “Tehnopolis”), Ovidiu Popica (Project Manager, StartupCafe), Alina Popa (Director Executiv, Euronest), Anamaria Popa (Director General Allbiz Romania), Radu Nechita (Training Partner, Mentor Training).

Conceptul evenimentului sustine si promoveaza crearea de noi parteneriate intre participantii la conferinta si speakerii prezenti, printr-o sesiune de Networking Business Game. 

Mai multe detalii despre Conferinta afaceri.ro Iasi 2016, inclusiv agenda completa si informatii despre speakeri, pot fi gasite pe pagina oficiala.

Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.