Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
16 May 2013 - 10:00 - 18 May 2013 - 20:00
stats

Conferinta Studenteasca de Psihologie

In perioada 16 – 18 mai 2013 va avea loc cea de-a III-a editie a Conferintei Studentesti de Psihologie, un eveniment important pentru studentii Facultatii de Psihologie organizat de Asociatia E-team Psychology. Inscrierile se pot face pana pe 12 mai, ora 12:00.

Conferinta Studenteasca de Psihologie este dedicata studentilor si lucrarilor stiintifice elaborate in cursul anului, dar si a organizarii de ateliere de formare personala si profesionala. Editiile anterioare au oferit studentilor posibilitatea de a disemina rezultatele muncii lor si castigarea de premii (carti, abonamente, etc.).

Printre evenimentele desfasurate se numara: Sesiuni de Comunicari Stiintifice, Seara psihologului practician, workshop-uri tematice (statistica, psihologie pozitiva, organizationala, etc.), Expozitie de panouri cu proiectele de cercetare coordonate.

INSCRIERE
Conferinta se desfasoara in colaborare cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi; mai multe detalii gasiti aici.
Participantii se pot inscrie pana pe 12 mai (ora 12:00) prin intermediul urmatorului acestui formular.

E-team Psychology
Asociatia E-team Psychology s-a infiintat ca si grup de cercetare individual in anul 2005, sub indrumareaprof. dr. Ticu Constantin, obtinand statut legal in anul 2011. In prezent, membrii fondatori sunt profesionisti din domeniul psihologiei si cadre didactice in invatamantul universitar si preuniversitar ce sustin cercetarea stiintifica de calitate in domeniul psihologiei precum si desfasurarea serviciilor psihologice adecvate din sfera practica.

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, studentii si practicienii au avut ocazia sa se implice in numeroase proiecte stiintifice ce vizeaza: construirea si validarea de probe psihologice care sa evalueze individual sau colectiv, organizarea de evenimente stiintifice, participarea la parteneriate cu organizatii, institutii din sfera serviciilor sociale si economice, actiuni care au drept scop promovarea, apararea si sprijinirea intereselor profesionale si sociale ale studentilor de la Faculteatea de Psihologie. Rezultatele acestor activitati s-au concretizat in lucrari stiintifice prezentate in cadrul conferintelor nationale si publicate in jurnale academice. Lista lucrarilor si activitatilor desfasurate poate fi consultata la urmatoarea adresa.

Sursa: iasifun.ziaruldeiasi

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.