eveniment
Data: 
21 May 2015 - 10:00 - 24 May 2015 - 18:00
Loc: 
Aula Mihai Eminescu a UAIC
Bilet: 
50.00
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

Conferinta Studenteasca de Psihologie, editia a V-a

Asociatia E-team Psychology, Iasi, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei , din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi organizeaza in perioada 21-24 mai 2015, CONFERINTA STUDENTEASCA DE PSIHOLOGIE –E-TEAM (Editia a V-a si prima Editie Nationala a evenimentului). Deadline pentru inscrierea unei lucrari in cadrul conferintei: 20 mai (inclusiv).

Evenimentul este adresat tuturor studentilor la psihologie indiferent de an, ciclu de studii sau specializare, dar si tuturor celor interesati de acest domeniu. Acestia se pot inscrie la sesiunea de comunicari stiintifice, cu sau fara lucrare.

Tema acestei editii este „Stres si rezilienta psihologica”. Unul din invitatii speciali ai acestei editii este prof.univ dr. Andrei C.MIU din cadrul Cognitive Neuroscience Laboratory a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei(Universitatea Babes-Bolyai, Cluj).

Programul conferintei include sesiuni de comunicari stiintifice, prezentari, dezbateri tematice si workshop-uri sustinute de specialisti  din toate diverse domenii ale psihologiei (clinic, organizational, judiciar, psihologia transporturilor etc..).

Pentru a afla detalii despre modalitatea de inscriere, taxe si programul conferintei intrati aici

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.