eveniment
Data: 
6 Nov 2013 - 10:00
7 Nov 2013 - 10:00
Loc: 
Muzeul „Vasile Pogor”
stats
Adresa: 
Str. Pogor

„Istorie, cultura, patrimoniu”, la Iasi

Muzeul Literaturii Romane Iasi, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Cultura Iasi si Asociatia „Patrimoniu pentru Comunitate”, organizeaza cea de-a VI-a editie a Simpozionului National „Istorie, cultura, patrimoniu”. Evenimentul are loc pe 6 si 7 noiembrie 2013 incepand cu ora 10:00.

Evenimentul promoveaza patrimoniul Iasiului in context national si international si, de-a lungul timpului, s-a bucurat de participarea personalitatilor din mediul stiintific si nu numai. Anul acesta, peste 35 de specialisti din tara si din afara granitelor se vor reuni pentru a dezbate despre cultura si civilizatia romaneasca in context european, politici culturale, precum si despre conservarea si restaurarea valorilor de patrimoniu. Invitatii vor sustine comunicari la muzeele „Constantin Negruzzi” (Hermeziu, comuna Trifesti) si „Vasile Pogor” (Iasi), acestea urmand a fi publicate in cel de-al VI-lea volum al „Anuarului Muzeului Literaturii Romane Iasi”.

Deschiderea lucrarilor simpozionului va avea loc miercuri, 6 noiembrie, de la ora 10:00, in holul „I.M. Melik” de la Muzeul „Vasile Pogor”, in prezenta domnului Dan Jumara, coordonatorul programului.

Mai multe informatii si programul complet se poate vedea aici.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.