eveniment
Data: 
13 Mar 2014 - 15:00
Loc: 
Sala “Ferdinand”, Corpul A, etajul 2, UAIC
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

PR OUTLooK la a 4-a editie

A patra editie a PR OUTLooK va avea loc pe 13 martie, de la ora 15:00, in Sala Ferdinand, corp A (UAIC). Mereu creativ si plin de noutate, PR OUTLooK ti-a pregatit si de aceasta data o tema pe cinste care iti va starni ganduri, problematici, intrebari, vei dobandi cunostinte interesante si utile, asimilandu-le cu interes in propria structura PR-ista, si nu numai…

Pe parcursul conferintei vei avea sansa de a explora modalitatile in care domeniul relatiilor publice functioneaza ca si aspect esential in brandingul cultural pentru obtinerea succesului in mediul institutional.

Invitatul editiei, Bruce Kleiner, Consilier de Presa si Cultura la Ambasada Americana, ne va impartasi din experienta, cunostintele si profesionalismul dumnealui cele mai operante strategii cu ajutorul carora ne putem concretiza perspectivele dintr-un proiect.

Proiectul, asa cum v-am obisnuit, este realizat in colaborare cu Biblioteca Judeteana “Gheorghe Asachi”, prin compartimentul American Corner.

Nu pierde editia a patra marca PR OUTLooK. Alatura-ti pasii de ai nostrii si hai sa invatam, sa muncim si sa reusim impreuna.

Inscrieri

Sursa: primeiasi.wordpress.com

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.