eveniment
Data: 
17 May 2013 - 10:00
Loc: 
Centrul de Informare Turistica Iasi
stats
Adresa: 
Piata Unirii nr.12
Telefon: 
0232 261 990

Saptamana Turismului la Iasi

Echipa internilor de la Icar Tours va invita vineri, 17 mai a.c., incepand cu ora 10.00 a.m., la conferinta de presa cu tema Dezvoltarea turistica la Iasi, ce are loc la Centrul de Informare Turistica Iasi. Aceasta conferinta deschide cea de-a patra editie a Saptamanii Turismului la Iasi, proiect ce se desfasoara in perioada 17-26 mai si are ca obiectiv promovarea turismului iesean, cu accent pe obiectivele turistice ale Iasului. 

In cadrul acestei conferinte vom avea ca invitati persoane din domeniul turismului. Conferinta va fi sustinuta de catre Florin Barhalescu, Anca Zota si un reprezentant al internilor de la Icar Tours. La finalul conferintei Gabriela Zboiu va fi moderatorul unei discutii ce priveste dezvoltarea turistica din Iasi.

In cadrul Saptamanii Turismului la Iasi au loc evenimente precum: Record la Iasi, Turul cultural al Iasului si ceremonia ceaiului, Treasure Hunt, Expozitie Eco, Turul fabricilor din Iasi, Degustare de vinuri, De 3 ori teatru si multe altele. Ne dorim sa facem Iasul cunoscut prin evenimente diverse, care sa contureze un oras cultural, academic, dar si plin de viata.

Cea de-a patra editie a Saptamanii Turismului la Iasi este organizata de cei 10 interni de la Icar Tours, care doresc sa demonstreze prin intermediul acestui proiect ca Iasul este un oras cu potential turistic si care are de oferit multe experiente noi. Evenimentele organizate de interni formeaza un proiect original, amplu si care contureaza un traseu turistic inedit al Iasului. Mai multe detalii despre acest proiect puteti gasi pe pagina de Facebook a proiectului, dar si pe blogul agentiei Icar Tours.       

Persoana de contact: Ioana Todica
Nr. Telefon: 0740385375
E-mail: pr@icar.ro

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.