Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
16 Apr 2016 - 09:00
17 Apr 2016 - 09:00
Loc: 
Sala Studio Teatru
stats
Adresa: 
str. Costache Negruzzi, nr. 7-9

Simpozionul National: „Poetici teatrale contemporane: teoretizare universitara si reprezentare scenica”

Centrul de Cercetare „Arta teatrului – studiu si creatie” de la Facultatea de Teatru din Iasi, in parteneriat cu Asociatia Internationala a Criticilor de Teatru din Romania (AICT.Ro), organizeaza a doua editie a Simpozionului National, intitulat in acest an „Poetici teatrale contemporane: teoretizare universitara si reprezentare scenica”. Evenimentul va avea loc pe data de 16 si 17 aprilie, incepand de la ora 9:00, in Sala Studio Teatru

Si acum, ne propunem sa ne constituim drept o platforma de dialog academic, constructiv din punct de vedere critic, drept un grup de analiza detaliata, pluriperspectivista, a fenomenului scenic din prezent.

Simpozionul se va incheia cu o seara dedicata cercetarii teatrale, marcata de spectacolul Hotelul dintre lumi dupa textul lui Éric Emmanuel Schmitt, in regia Conf. univ.dr. Octavian Jighirgiu, cu participarea studentilor din anul al III-lea, sectia Arta actorului.

Va asteptam la Simpozionul National „Poetici teatrale contemporane: teoretizare universitara si reprezentare scenica” si va multumim pentru colaborare.

Echipa de organizatori

coordonator proiect: Conf.univ.dr.habil. Anca Doina Ciobotaru

membri in comitetul stiintific: Conf.univ.dr. Raluca Bujoreanu Hutanu, Conf.univ.dr. Octavian Jighirgiu, Lect.univ.dr. Anca Ciofu, Lect. univ.dr. Ioana Petcu, Asist. univ.dr. Ioana Bujoreanu, Asist. univ.dr. Dumitriana Condurache, dr. Tamara Constantinescu

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.