anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Full-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
costuri de subzistenta/ 90% din transport
Expira: 
07 Mar 2014 - 09 Mar 2014
stats

10 luni in Slovacia

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN) recruteaza un voluntar (cu varsta intre 18 si 30 de ani) pentru un stagiu de voluntariat de 10 luni, care se va desfasura intre 1 aprilie 2014 - 1 ianuarie 2015 in Banska Bystrica, Slovacia. Deadline aplicatie: 9 martie 2014.

Cu suportul organizatiei si impreuna cu voluntarii locali si intrenationali, voluntarul va organiza minim 5 evenimente publice de promovare a voluntariatului si se va implica in programe de voluntariat locale bazate pe metoda service-learning (invatare prin voluntariat). 

Costurile acoperite: cazarea si masa pe perioada stagiului, cheltuielile cu utilitatile, transport local, cursuri de limba slovaca, 90% din transportul international, alte materiale, bani de buzunar.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV si o scrisoare de motivatie in limba engleza la adresa cluj@voluntariat.ro, pana in data de 9 martie 2014.

Pentru detalii suplimentare puteti suna la 0729 83 77 73 (Nicoleta Racolta).

Sursa: comunicatul de presa.

Anunt postat de Suportis.

Suportis reprezinta un parteneriat pentru actiune, lansat cu scopul de a sustine si facilita dezvoltarea continua a tinerilor.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.