anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
diverse beneficii ca membru
Expira: 
28 Oct 2012 (All day)
stats

AEGEE Iasi recruteaza

Asociatia Studentilor Europeni Iasi (AEGEE-Iasi) si-a inceput campania de recrutari in randul bobocilor si studentilor ieseni. O organizatie care ofera posibilitatea de a te implica in proiecte si traininguri la nivel european, unde poti sa calatoresti pe continent si sa cunosti oameni noi si binevoitori, isi deschide portile pentru o noua generatie de aegeesti. Pe data de 24 octombrie, in corpul A al Universitatii, in Amfiteatrul Mihail Kogalniceanu, va fi organizata o prezentare a asociatiei unde vei afla despre planurile viitoare si vei avea iarasi posibilitatea de a le pune intrebari.

Pentru a deveni membru nu mai sunt decat cativa pasi, completeaza formularul de pe blog pana pe 28 octombrie, iar pe 1, 2 si 3 noiembrie vor fi organizate interviurile.

Pentru ca deviza UE este Unitate in diversitate, AEGEE-Iasi nu cauta tipare de persoane, cicauta persoane diverse care isi doresc sa capete experienta si sa-si puna in aplicare cunostintele.

AEGEE-Iasi nu cauta doar diversitate, ci este diversitate, ceea ce inseamna ca poti sa iti alegi in ce department vrei sa activezi: relatii publice, resurse umane, strangere de fonduri sau departamentul destinat studentilor Erasmus.

Pe langa experienta pe care o poti capata, in cadrul organizatiei beneficiezi de traininguri si excursii la preturi mult mai reduse. Anual antenele din Europa organizeaza: AGORA – locul in care se intalnesc membrii tuturor antenelor AEGEE, Summer University – tabere de vara la preturi atragatoare pentru vizitarea unei tari, cunoasterea unei limbi sau a culturii tarii asociatiei organizatoare, Regional Training Course – intalnire a membrilor AEGEE din Romania pentru a participa la traininguri si pentru a pune la cale proiecte in parteneriat. Deasemenea, organizam petreceri si dezbateri cu teme europene.

-          Te tinem la curent cu stagiile de practica sau oportunitatile pe care le ai ca student, ca tanar voluntar.

-          Poti participa la diverse evenimente gratuite (in limita locurilor disponibile) din partea AEGEE-Iasi.

-          Anual facem alegeri pentru coordonatorii de departamente, asa ca, daca te inscrii acum, la anul poti avea propria echipa.

Sursa: Blog AEGEE

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.