anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
cursuri, certificat, abonament biblioteca
Expira: 
21 Oct 2012 - 27 Oct 2012
stats

British Council cauta interni

Pana pe 27 octombrie poti aplica pentru unul din cele 4 locuri de bibliotecar oferite de British Council Iasi tinerilor pasionati de limba engleza, care vor sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti. Acest internship este o activitate voluntara, iar programul dureaza 6 luni.

Daca esti bine organizat si punctual, enstuziast, comunicativ si gata sa interactionezi cu lumea, fluent in limba engleza si atent la detalii, daca-ti plac activitatile de PR, catalogarea, organizarea cartilor si contactul cu cele mai noi aparitii editoriale, organizarea de evenimente, inseamna ca locul tau poate fi alaturi de echipa British Council.

Munca ta de voluntar va putea fi rasplatita printr-un abonament la biblioteca @British, un certificat de limba engleza recunoscut international sau un curs de limba engleza. Vei castiga experienta din interactiunea cu clienti externi si interni, facand parte dintr-o echipa prietenoasa de profesionisti, petrecand timpul invatand cum isi desfasoara activitatea o organizatie internationala.

Daca argumentele te-au convins, deschide aplicatia de pe pagina British Council si inscrie-te pana pe 27 octombrie.

Sursa: British Council

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.