anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
oportunitati educationale si profesionale
Expira: 
07 Jun 2013 - 16 Jun 2013
stats

Centrul de Cariera al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi recruteaza voluntari

Daca esti student la UAIC si locuiesti/ ramai peste vara in Iasi, te invitam sa te alaturi echipei de voluntari ai Centrului de Cariera. Te invitam sa faci parte din echipa timp de 4 luni de zile, in perioada 20 iunie – 15 octombrie 2013. Ideal ar fi sa ai la dispozitie minim 4 ore/saptamana (asta inseamna jumatate de zi!), in fiecare saptamana.

Ce vei face?
- Te vei implica in activitatile curente ale Centrului (interactiunea directa cu studentii si absolventii, realizarea de studii si rapoarte, contactul cu mediul local – ONG-uri, ONGS-uri, angajatori, postarea de anunturi in mediul online (site, facebook) etc.).
- Te vei implica in organizarea evenimentelor Centrului (traininguri, workshopuri, mese rotunde, Zilele Carierei, etc.).
- Vei colabora cu echipa de angajati, colaboratori si voluntari “veterani” ai Centrului.

Unde?
Activitatea ta se va desfasura la sediul Centrului, la locatiile evenimentelor si de acasa.

Cerinte:
- Student / masterand la una dintre Facultatile din UAIC. (Da, poti fi si la Matematica, Fizica sau Geografie. Nu, am prefera sa nu fii deja absolvent, pentru ca un absolvent are alte prioritati, iar noi intelegem asta).
- Cu domiciliul in Iasi pe perioada verii
- Cu o excelenta cunoastere a limbii romane, cu bune abilitati de exprimare verbala si scrisa
- Responsabil
- Creativ si cu simt estetic SAU minutios si atent la detalii
- Abilitatile de lucru in wordpress / SPSS / Excel constituie un avantaj

Inainte sa lucrezi cu noi, e bine sa stii cateva lucruri:
- Suntem niste oameni exigenti, cu mari asteptari de la cei cu care colaboram.
- Avem standarde ridicate, dar nu imposibil de atins.
- Formulam cerinte clare si oferim sprijin pentru indeplinirea lor.
- Oferim, de asemenea, feed-back la finalul unei activitati.
- Ne place sa recunoastem meritele, dar si minusurile si nimic nu ne bucura mai mult decat spiritul de initiativa.

Daca n-ai regasit suficiente avantaje de a deveni voluntar – in lista de mai sus, mai uite cateva:
- Echipa actuala de voluntari este minunata. Deocamdata trebuie sa ne crezi pe cuvant, dar te vei convinge singur de asta foarte curand!
- Ca voluntar al Centrului ai acces direct la o multime de oportunitati educationale si profesionale. Adica afli primul despre joburi, traininguri, scoli de vara, etc.
- (Iar apropo de traininguri): ca voluntar activ al Centrului ai – uneori – acces gratuit la o serie de traininguri de calitate care te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile.
- Sa fii voluntar la Centrul de Cariera iti da ocazia sa vezi cum este sa lucrezi intr-o organizatie; sa ai sarcini de rezolvat si termene-limita; sa depinda de munca ta si alti oameni; sa anticipezi si previi riscuri; sa primesti feed-back.
- Ca voluntar al Centrului vei primi sprijin pentru a-ti pune in practica ideile (in caz ca ai unele). Iar satisfactia finala va fi nemasurata.

Daca citind toate acestea, te-ai decis ca locul tau este alaturi de noi, te invitam sa trimiti un CV (preferabil in format Europass) si o scrisoare de motivatie pe adresa cipo@uaic.ro.

Data limita pentru inscrieri este duminica, 16.06.2013, ora 23.59. Persoanele selectate vor fi anuntate prin e-mail/ telefon si vor fi chemate la interviu miercuri, 19. 06 .2013.

Pentru orice detalii/ lamuriri suplimentare, contacteaza-ne pe adresa de e-mail (cipo@uaic.ro), cu mesaj pe pagina de facebook sau la numarul de telefon 0232 201576.

Sursa: cariera.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.