anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
07 May 2015 - 15 May 2015
stats

Fii voluntar la FIE Iasi 2015!

Primaria Municipiului Iasi si Fundatia Iasi – Capitala Culturala Europeana organizeaza in perioada 22 - 31 mai 2015 cea de-a treia editie a Festivalului International al Educatiei - FIE 2015. Echipa de organizare lanseaza un apel public catre toti tinerii care doresc sa se implice in desfasurarea festivalului. Inscrierile pentru voluntari se deschid astazi, 7 mai, la Centrul de Informare Turistica al Municipiului Iasi, din Piata Unirii nr. 12, si se incheie pe 15 mai.

Persoanele care vor activa ca voluntari FIE trebuie sa depuna un CV cu cateva informatii minime (date personale, telefon, email, studii, limbi straine, experienta relevanta) si o scurta scrisoare de intentie, la sediul Centrului de Informare Turistica, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 18.00, sau prin email, la adresa voluntar@fieiasi.eu.
Persoana de contact este doamna Anca Zota (tel. 0232.261.990). Data limita pentru inscrieri: 15 mai 2015.

Voluntarii FIE vor fi integrati in echipa care asigura buna desfasurare a festivalului, urmand sa intre in contact cu artistii, invitatii si personalitatile care vor tine capul de afis al celei de-a treia editii a Festivalului International al Educatiei Iasi.

In acest an, activitatile festivalului vor avea loc pe axa Copou – Stefan cel Mare – Palatul Culturii. In paralel, vor fi mai avea loc zeci de manifestari in strada atat in zona centrala, cat si in cartiere, in Alexandru cel Bun si Tatarasi: proiectii de film, opera si dans, spectacole de teatru, concerte, animatii si acrobatii.

„La fel ca si primele doua editii, FIE 2015 va cuprinde zeci de evenimente (muzica, expozitii, carte, film, opera, teatru, educatie), care vor transforma Iasul pentru 10 zile intr-o veritabila capitala culturala europeana. De altfel, FIE este un eveniment reprezentativ, dar si unul dintre pilonii de rezistenta ai Iasului in demersul concertat de obtinere a onorantului titlu de Capitala Europeana a Culturii 2021”, a declarat Dan Dobos, directorul festivalului.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.