anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
15 May 2013 - 31 May 2013
stats

Global Citizen revine

Global Citizen isi deschide portile inca o data pentru cei care inca nu au apucat sa se inscrie intr-un stagiu de practica international. Suntem bucurosi pentru ca am avut multi studenti care au ales ca vara aceasta sa aiba parte de cea mai tare experienta internationala din viata lor. Suntem totodata tristi pentru cei care nu au apucat sa se inscrie in program sau au aflat prea tarziu despre aceasta oportunitate, am decis sa le mai oferim o sansa. Am stabilit un nou termen limita de aplicare, si anume 31 mai.

Studentii ieseni au acum oprtunitatea sa isi schimbe atat viata lor, cat si a altor oameni accesand un stagiu de practica bazat pe voluntariat international intr-una din cele 113 tari in care este prezent AIESEC.

Sa recapitulam putin. Ce este Global Citizen? Global Citizen iti ofera acces la toate oportunitatile de voluntariat internationale ce vor avea un mare impact asupra dezvoltarii tale personale. Vei avea sansa sa activezi in cadrul unor proiecte de dezvoltare sociala si comunitara sau sa aplici cunostintele dobandite pana acum pe diferite proiecte oriunde in lume.

Mai presus de toate, acum vei avea sansa sa aduci un impact in societate. Este momentul sa-i ajuti pe altii sa aiba parte de o experienta de neuitat. La final vei realiza ca tot ce ai facut si tot ce ai oferit nu au facut decat sa iti schimbe tie viata. Poti fi voluntar intr-un ONG sau intr-un proiect, intr-una din cele 113 tari in care AIESEC este prezent. E o oportunitate de cunoastere a unei culturi noi, de a descoperi o alta tara si de a trai o experienta de neuitat. Te poti implica in activitati din Africa, America de Sud, Europa de Est sau Asia. Domeniile pe care le poti explora in acest tip de experienta sunt:
- Project management
- Relatii publice, advertising si marketing
- Training si dezvoltare
- Ecologie si sustenabilitate
- Educatie plus multe altele.

86% din companii cauta tineri cu abilitatea de a comunica eficient. 80% dintre acestea cauta studenti cu abilitate de lucru in echipa si 64% cauta tineri orientati catre rezultate. Aceste lucruri dar si multe altele le poti invata sau perfectiona in cadrul programului Global Citizen.
Te-ai decis ce faci cu viitorul tau? Poti incepe sa ti-l construiesti incepand de vara aceasta si sa ai parte de propria experienta internationala pe o durata de 6-12 saptamani. Daca inca nu te-ai decis, grabeste-te. Termenul limita de aplicare este 31 Mai. Te poti inscrie aici si sa urmaresti toate noutatile despre proiect pe pagina de facebook AIESEC Iasi si pe blog.

Sursa: blog.aieseciasi

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.