anunt
Disponibilitate: 
Full-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
cunostinte practice si experienta pe proiecte specifice de cercetare
Expira: 
20 Jun 2013 - 20 Jul 2013
stats

Internship la CDCDI

Programul CDCDI de internship ofera de la 8 pana la 12 saptamani de instruire la sediul CDCDI (Centrul de documentare si cercetare in domeniul integrarii imigrantilor) intre lunile iulie si septembrie. Pentru anul 2013, CDCDI are disponibile 3 posturi pentru interni.

Programul isi doreste sa ofere studentilor, tinerilor profesionisti si cercetarilor cunostinte practice si experienta pe proiecte specifice de cercetare. Oferim posibilitati de dezvoltare a competentelor in domeniul cercetarii in privinta imigrantilor si drepturilor omului.

Drumul, cazarea si cheltuielile
Mentionam ca internshipul nu este platit. Candidatii vor trebui sa achite singuri drumul, cazarea si alte cheltuieli. Membri CDCDI va pot ajuta sa gasiti o cazare la preturi convenabile daca solicitati acest lucru.

Orientare
Veti incepe internshipul cu un grup de 3 participanti. Veti primi un coordonator de internship si un membru al echipei care va va ajuta sa va acomodati cu organizatia si va va oferi sprijin daca intervin probleme pe durata stagiului.

Conditii de lucru
De doua ori pe luna va avea loc o sedinta de grup cu coordonatorii de internship si personalul pentru a face schimb de resurse, de idei si pentru a analiza experienta de internship. Va trebui sa inaintati un raport lunar in care sa sumarizati ce ati invatat, ce ati reusit sa realizati si experienta pe care ati avut-o, precum si sa specificati alte nevoi pe care le aveti in indeplinirea sarcinilor.

Cerinte
- Masteranzi, doctoranzi, tineri profesionsti;
- Persoane interesate de migratie si drepturile omului;
- Abilitati de scriere si comunicare (romana si engleza);
- Initiativa;
- Etica de munca;
- Capacitate de a lucra cu o minima supraveghere.

Aplicatii
Va rugam sa trimiteti aplicatiile la office@cdcdi.ro, incluzand un CV si o scrisoare de intentie de o pagina in care sa explicati interesul pentru internship-ul CDCDI pana la 20 iulie 2013, cel tarziu. Va rugam sa specificati in titlu ”Aplicatie pentru Internship 2013”.

Sursa: restart.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.