anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
adeverinta de practica
Expira: 
23 Nov 2012
stats

Internship la ziarul Evenimentul

Vrei sa lucrezi alaturi de jurnalisti cu experienta? Pana pe 23 noiembrie, Cotidianul “Evenimentul Regional al Moldovei” face selectie pentru un nou program de internship! Internii vor avea posibilitatea de a-si alege domeniile de lucru (Administratie, Politic, Cultura, Economie, Fapt Divers) si vor dezlega tainele meseriei alaturi de jurnalisti cu experienta.

Internshipul are o durata de 3 luni, un program part-time flexibil stabilit de comun acord, nu este platit, iar la final internii vor primi adeverinte de practica.

Sunt de preferat studentii de la Jurnalism, Comunicare sau Filologie, dar pot participa toti cei carora le place sa scrie si stapanesc foarte bine limba romana.

CV-urile candidatilor sunt asteptate pe email, la adresa redactie@evenimentul.ro, pana pe 23 noiembrie 2012.

Sursa: 360.uaic.ro

Evenimentul Regional al Moldovei este un cotidian regional de informatii si publicitate, editat de SC ZIARUL EVENIMENTUL SRL Iasi. A aparut in 1991, reluand titlul unui ziar editat pentru prima oara la Iasi in 1893 (nu si orientarile acestuia).     

Nu este angajat politic, financiar sau de alta natura, singura politica a redactiei fiind aceea de a asigura calitatea informatiilor, prin promptitudine si consistenta.     

Echipa redactionala este formata din redactori si colaboratori cu multa experienta, dar si din tineri, toti avand acelasi mod profesionist de a trata informatiile.     

Ziarul este recunoscut pentru echilibrul cu care abordeaza absolut toate subiectele.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.