anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
18 Sep 2015 - 01 Oct 2015
stats

Preselectie pentru Corul de copii „ANGELI”

Corul de Copii ANGELI al fostului Studio de Radio si Televiziune din Iasi, infiintat in 1991 isi reia activitatea dupa o pauza de 14 ani. Preselectia pentru cor va avea loc pe 3 si 4 octombrie. Inscrierile se pot face completand formularul pana la data de 1 octombrie 2015, ora 12.00.

Copiii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani, sa fie pasionati de muzica si sa aiba o situatie buna la invatatura. Cunostintele muzicale de specialitate nu sunt necesare pentru ca le vor dobandi in cadrul celor 3 repetitii corale saptamanale. Informatii detaliate si actualizate pot fi gasite pe pagina de Facebook a corului – Corul de Copii Angeli.

Fostii membri ai Corului de Copii Angeli au infiintat pe 27 iulie 2015 Asociatia Muzicala ANGELI (AMA) pentru a sustine reluarea activitatii corului in care ei au crescut, unde s-au format si dezvoltat personal, unde au avut pentru prima oara sentimentul realizarii, prin concertele Corului de Copii ANGELI.

Pe parcursul activitatii sale, in perioada 1991-2001, Corul de Copii ANGELI a sustinut numeroase concerte in Iasi si in alte orase din Romania precum si din Franta alaturi de dirijorii sai, in ordine cronologica: Doru Morariu, Lacramioara Pauliuc, Ilie Hrubaru, Val Gafta si Consuela Radu. Corul Angeli a concertat in Iasi la: Filarmonica Moldova, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Palatul Culturii, Teatrul National si Teatrul Luceafarul; in Bucuresti: la Sala Radio si la Patriarhia Romana; in Brasov, Galati si Focsani; in Republica Moldova la Chisinau. In anii 1994, 1996 si 2001 Corul a concertat si a participat la evenimente culturale in Franta in regiunea “Pays de la Loire”, in Angers si in alte orase din imprejurimi, sprijinit de catre Asociatia Muzicala W. A. Mozart din Anjou. De asemenea, Corul ANGELI a sustinut concerte si la Patriarhia si la Ambasada Romaniei din Franta.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.