eveniment
Data: 
7 Oct 2014 - 20:15
7 Oct 2014 - 20:00 - 14 Oct 2014 - 20:00
Loc: 
Amfiteatrul II 8 - corpul A al UAIC
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

PRIME Iasi recruteaza

Asociatia Studentilor de la Relatii Publice si Comunicare - PRIME Iasi da start recrutarilor din acest an universitar. Inscrierile se desfasoara in perioada 7 - 14 octombrie 2014. Proiectul recrutari are scopul de a mari numarul membrilor asociatiei, selectand cei mai buni studenti de la Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism si Marketing. Anul acesta, PRIME Iasi isi extinde publicul tinta si isi propune sa atraga candidati de la Facultatea de Arte Vizuale si Design, Facultatea de Informatica, dar si alti studenti interesati de domeniul Relatiilor Publice.

Primii pasi pentru a fi membru in asociatia PRIME Iasi incep prin completarea formularului de inscriere si prin realizarea unei provocari. Aceasta consta in construirea unei harti, in format digital sau traditional, utilizand toate resursele de care candidatul dispune, pentru a convinge ca merita sa faca parte din organizatie. Criteriile de evaluare sunt: creativitatea, modul de organizare, aspectul general, eficienta folosirii hartii pentru a-si expune personalitatea si realizarile acumulate. Alte informatii vor fi disponibile pe pagina de facebook PRIME Iasi, iar materialele realizate conform cerintelor solicitate vor fi trimise la adresa de e-mail: recrutariprimeiasi@yahoo.com.

Daca iti doresti sa faci cunostinta cu PRIME Iasi, te invitam sa vii la prezentarea organizatiei pe data de 7 octombrie, la ora 20:15, in Amfiteatrul II 8, din corpul A al Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania si membra ANOSR- Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania.

Persoana de contact:

Delia MIHUT

Coordonator recrutari

Telefon: 0727 551 117

E-mail: delia.mihut06@yahoo.com

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.