anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta Internationala
Expira: 
02 Mar 2014 - 10 Mar 2014
stats

Schimb de tineri in Krusevo, Macedonia

Asociatia Do Great Things cauta 5 persoane pentru schimbul de tineri Fashioned 4 Equilibrium Empower Women for Future care va avea loc intre 22-29 aprilie 2014 in Krusevo, Macedonia. Deadline aplicatii: 10 martie 2014.

Proiectul se desfasoara sub egida Programului „Tineret in Actiune” (Youth in Action Programme) finantat de Uniunea Europeana (Comisia Europeana).

Infopack, formular si alte detalii referitoare la proiect: aici.

Avem rugamintea sa completati, in limba engleza, formularul pana marti, 10 martie 2014, ora 22:00.
Pe baza acestui formular se va face selectia participantilor.
Costurile de transport: se va deconta 70% din valoarea totala a costurilor de transport iar banii ii veti primi in cash, in ultimele zile din timpul proiectului, in moneda Euro. Ramane a se stabili, impreuna cu asociatia noastra (http://gmail.us4.list-manage.com/track/click?u=c75d2d9b39e2e48b2afb29a97...) si cu grupul format, modalitatea de transport cea mai viabila, din toate punctele de vedere.
Pentru aceasta tara/regiune va putem spune din experienta ca cea mai buna varianta de transport este transportul terestru (autocare/tre/automobil personal) dar nu excludem nici avionul.
Taxa de participare: 35 Euro.

Sursa: comunicatul de presa.

Anunt postat de Suportis.

Suportis reprezinta un parteneriat pentru actiune, lansat cu scopul de a sustine si facilita dezvoltarea continua a tinerilor.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.