anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
22 Feb 2014 - 14 Mar 2014
stats

Schimb de tineri in Sicilia

Asociatia Do Great Things cauta 6 persoane pentru a participa la schimbul de tineri Life is Light 2 in Lentini, Sicilia, Italia intre 6-17 mai 2014. Deadline aplicatii: 14 martie 2014.

Proiectul se desfasoara sub egida Programului „Tineret in Actiune” („Youth in Action” Programme) finantat de Uniunea Europeana (Comisia Europeana) si va avea loc in perioada 06-17 MAI 2014.

Accesand urmatorul link veti putea gasi toate documentele aferente acestui proiect: Info-Pack + Application Form.
Avem rugamintea sa completati, in limba engleza, formularul atasat acestui mail, pana vineri, 14 martie 2014, ora 22:00 .

Costurile de transport: se va deconta 70% din valoarea totala a costurilor de transport iar banii ii veti primi in cash, in ultimele zile din timpul proiectului, in moneda Euro.Cazarea, masa si activitatile: sunt acoperite 100%.
Numar participanti/ tara : 5 participanti + 1 lider de grup.
Taxa de participare: 50 euro.
Daca sunteti de acord cu cerintele si conditiile pe care le-am specificat mai sus, va rugam sa ne trimiteti un mail de confirmare, insotit de formularul completat, pana pe data de 14 martie 2014, la ora 22:00, la adresa: d.g.t.proiecteinternationale@gmail.com.

Sursa: comunicatul de presa.

Anunt postat de Suportis

Suportis este un parteneriat pentru actiune, lansat cu scopul de a sustine si a facilita dezvoltarea continua a tinerilor.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.