anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
certificat
Expira: 
12 Feb 2015 - 28 Feb 2015
stats

Stagii de voluntariat la Ateneul Tatarasi

Ateneul Tatarasi da startul unui nou stagiu de voluntariat la care se pot inscrie elevi si studenti cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 de ani. In cadrul activitatii desfasurate in perioada de voluntariat, 1 martie-1 iunie 2015, voluntarii vor primi un certificat ce atesta dobandirea competentelor precum: comunicare in limba materna, competente sociale si civice, spirit de initiativa si echipa, sensibilizare culturala si exprimare artistica.

Voluntarii vor avea ocazia sa lucreze alaturi de persoane din conducerea institutiei la proiecte importante, sa conceapa si sa realizeze alte proiecte finantate si sa participe la spectacole, prelegeri, expozitii, sa se dezvolte prin completarea educatiei formale si informale, sa dezvolte competente compatibile cu piata muncii etc.

In perioada mentionata, voluntarii vor efectua un numar de 120 de ore de voluntariat, fiecare, fie de la Ateneu, fie de acasa, dar sub atenta supraveghere a coordonatorului.

CV-urile vor fi trimise la adresa ateneutatarasi@gmail.com cu mentiunea „Voluntariat”, in perioada 12-28 februarie 2015.

Ateneul Tatarasi produce, organizeaza si gazduieste evenimente culturale: spectacole de teatru, expozitii (carte, fotografie, afis, grafica, sculptura), proiectii filme, conferinte, seminarii, intalniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scena si in aer liber (muzica, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tatarasi organizeaza si activitati pentru copii, cursuri de dans si muzica, gazduieste o biblioteca de cartier, un club de sah etc.

Persoana de contact: Irina ENEA, Referent PR, tel. 0232 26 18 46, mobil: 0751 127 741, e-mail: ateneutatarasi@yahoo.com/ ateneutatarasi@gmail.com 

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.