anunt
Disponibilitate: 
Full-time
Oferta: 
720 euro lunar
Expira: 
23 Feb 2014 - 28 Feb 2014
stats

Stagii la Centrul European de Limbi Moderne

Centrul European de Limbi Moderne din Graz, Austria recruteaza stagiari pentru 6 luni, iulie - decembrie 2014. Centrul asigura o subventie lunara de 720 euro. Deadline aplicatii: 28 februarie 2014.

Centrul European de Limbi Moderne (ECML) recruteaza stagiari de doua ori pe an. Stagiile dureaza in general 6 luni. 

Principalul rol al ECML, care este o institutie a Consiliului Europei,  este de a servi, in general, la implementarea politicilor lingvistice si  la promovarea abordarilor inovatoare in invatarea si predarea limbilor moderne. 

Centrul asigura o subventie lunara de 720 EUR (cuantum in 2013). ECML nu asigura cheltuielile de transport din tara de origine pana la Graz si retur. 

Stagiarii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, preferabil studii postuniversitare. Ei trebuie sa aiba cunostinte plurilingvistice (engleza, germana, franceza) si sa posede cunostinte adecvate de ortografiere si de utilizare a calculatorului, intrucat vor avea frecvent ca sarcina traducerea de documente oficiale. 

Data limita pentru inscrierea la stagiile din iulie - decembrie este 28 februarie 2014.

Sursa.

Anunt postat de Suportis.

Suportis reprezinta un parteneriat pentru actiune, lansat cu scopul de a sustine si facilita dezvoltarea continua a tinerilor.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.