anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
certificat de absolvire
Expira: 
09 Dec 2012
stats

Stagiu in Polonia

Institutul Polonez pentru Afaceri Internationale a anuntat inceperea formalitatilor de recrutare pentru stagii de doua luni pentru studenti din domeniul integrarii in Uniunea Europeana. Stagiile vor avea loc in ianuarie si februarie 2013. Formularele aplicatiilor trebuie sa fie trimise pana la 9 decembrie 2012.

Reguli generale pentru Stagiu:

1. Durata unui stagiu este de doua luni (ianuarie - februarie 2012). Volumul de munca preconizat este de 20 de ore (aprox. 4 ore pe zi), desi programul de lucru e flexibil. Stagiul poate fi prelungit pana la trei luni.

2. Stagiul include sprijinirea activitatii in curs a Programului "Uniunea Europeana" de la Biroul de Cercetare PISM, incluzand atat sarcini organizationale cat si de cercetare.

3. Stagiul este neplatit. Institutul Polonez pentru Afaceri Internationale nu va acoperi costurile de calatorie, de asigurare sau de cazare.

4. La finalizarea cu succes a stagiului, studentul va primi un certificat de absolvire pentru practica efectuata. Baza pentru eliberarea sa este participarea activa in Internship si indeplinirea sarcinilor atribuite.

Politica de recrutare

Eligibili pentru admiterea la Internship sunt studenti de anul 4 sau 5 intr-un program de licenta plus master, masteranzi sau post-universitari din domeniul Integrarii Europene (de exemplu: studii europene, relatii internationale, stiinte politice). Programul este deschis atat studentilor polonezi cat si internationali. Cunoasterea limbii poloneze nu este necesara (Programul "UE" PISM este format din cetateni non-polonezi).

Candidatii sunt rugati sa completeze si sa trimita formularul de aplicatie, precum si o mostra de document in limba engleza de nu mai mult de 800 de cuvinte (de preferat in zona de cercetare referitoare la aspectele legate de UE), fie o propunere de cercetare de aceeasi lungime. Trimiteti aplicatiile pe adresa kaca@pism.pl pana pe 9 decembrie 2012.

Candidatii alesi vor fi contactati pentru un interviu (fata-in-fata sau prin telefon). Stagiul va incepe pe 2 ianuarie 2013.

Sursa si locul unde se gaseste formularul de aplicatie: PISM.pl

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.