anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
04 Nov 2013 - 18 Nov 2013
stats

Vizita de studiu in Spania

Te preocupa descoperirea de modalitati noi prin care tinerii pot deveni cetateni activi? Asociatia SUPER TINERI ASIRYS cauta tineri interesati sa participe la o vizita de studiu in Spania, pe tema „New Spaces for New Citizens”. Acest proiect face parte din seria de programe Youth in Action (Tineret in Actiune) si va avea loc in perioada 26 noiembrie – 4 decembrie 2013, in Oviedo (nordul Spaniei). 

Cum poti aplica? 

Inainte de a trimite un email pe adresa: voluntarasirys@gmail.com am vrea sa ne asiguram ca stii care sunt conditiile de participare intr-un proiect international SUPER TINERI, astfel ca te invitam sa consulti acest ghid.

Apoi te invitam sa te inscrii in baza de date a organizatiei.

ASIRYS nu percepe niciun fel de taxa de participare sau pregatire, in schimb solicita implicarea activa a celor ce doresc sa participe in proiectele pe care le organizam. Vom aprecia daca ne trimiti CV-ul, dar nu e suficient pentru ca noi apreciem faptele! Astfel, pentru a accepta participanti in proiectele noastre, le propunem sa realizeze cateva activitati.

Activitatile pot fi: scrierea unui articol, realizarea unei prezentari a organizatiei sau a unui domeniu de interes pentru proiect, a unui foto-reportaj, promovarea paginii noastre de facebook sau orice alta activitate de voluntariat ce s-ar potrivi contextului si nevoilor organizatiei. Foarte important: apreciem initiativa si atunci cand potentialii candidati propun activitatile pe care ar dori sa le realizeze in ASIRYS!

Acestea fiind spuse, daca vrei sa participi in acest proiect, scrie-ne pe voluntarasirys@gmail.com.

Mai multe detalii se gasesc la subsolul acestui articol.

Sursa: asirys.blogspot.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.