anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
Oportunitati educationale si profesionale
Expira: 
18 Mar 2014 - 28 Mar 2014
stats

Voluntar la Centrul de Cariera al UAIC

Daca esti student la UAIC si vrei sa te pregatesti din timp pentru cariera ta, te invitam sa te alaturi echipei de voluntari ai Centrului de Cariera. Te invitam sa faci parte din echipa timp de 3 luni de zile, in perioada 01.04. – 30.06.2014. Data limita pentru inscrieri este vineri, 28.03.2014, ora 16.00

Disponibilitate de timp: Aplica daca ai la dispozitie minim 4 ore/saptamana, in fiecare saptamana, in intervalul 9.30 – 14.30.

Ce vei face?
- Te vei implica in activitatile curente ale Centrului de Cariera (interactiunea directa cu studentii si absolventii, realizarea de studii si rapoarte, contactul cu mediul local – ONG-uri, ONGS-uri, angajatori, postarea de anunturi in mediul online (site, facebook, etc.).
- Te vei implica in organizarea evenimentelor Centrului de Cariera (traininguri, workshopuri, mese rotunde, Bioblioteca Vie, etc.).
- Vei colabora cu echipa de angajati, colaboratori si voluntari “veterani” ai Centrului.

Unde? Activitatea ta se va desfasura la sediul Centrului, la locatiile evenimentelor si de acasa.

Cerinte:
- Student la una dintre Facultatile din UAIC. (Da, poti fi si la Matematica, Fizica sau Geografie. Nu, am prefera sa nu fii deja absolvent, pentru ca un absolvent are alte prioritati, iar noi intelegem asta);
- Cu o excelenta cunoastere a limbii romane, cu bune abilitati de exprimare verbala si scrisa;
- Responsabil;
- Creativ si cu simt estetic SAU minutios si atent la detalii;
- Abilitatile de lucru in wordpress / programe de prelucrare grafica / SPSS constituie un avantaj.

Cateva dintre avantajele de a deveni voluntar al Centrului de Cariera:
- Echipa actuala de voluntari este minunata. Deocamdata trebuie să ne crezi pe cuvant, dar te vei convinge singur de asta foarte curand!
- Ca voluntar al Centrului ai acces direct la o multime de oportunitati educationale si profesionale. Adica afli primul despre joburi, traininguri, școli de vara, etc.
- (Iar apropo de traininguri): ca voluntar activ al Centrului ai – uneori – acces gratuit la o serie de traininguri de calitate care te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile.
- Sa fii voluntar la Centrul de Cariera iti da ocazia sa vezi cum este sa lucrezi intr-o organizatie; sa ai sarcini de rezolvat si termene-limita; sa depinda de munca ta si alti oameni; sa anticipezi si previi riscuri; sa primesti feed-back.

Daca citind toate acestea te-ai decis ca locul tau este alaturi de noi, te invitam sa trimiti un CV (preferabil in format Europass) si o scrisoare de motivatie pe adresa de e-mail: cipo@uaic.ro.

Data limita pentru inscrieri este vineri, 28.03.2014, ora 16.00. Persoanele selectate vor fi anuntate prin e-mail/ telefon si vor fi chemate la interviu marti, 01.04.2013. (Nu, nu este o pacaleala!).

Pentru orice detalii / lamuriri suplimentare, contacteaza-ne pe adresa de e-mail (cipo@uaic.ro), pe pagina de facebook sau la nr de tel 0232 201576.

Sursa: cariera.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.