anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
nespecificata
Expira: 
09 Mar 2015 - 31 Mar 2015
stats

Voluntari la Fundatia COTE

Fundatia COTE recruteaza voluntari. Activitatile se desfasoara in municipiul Iasi, incepand din data de 1 aprilie 2015. Disponibilitate: 3 ore/saptamana.

Esti student sau masterand la asistenta sociala, psihologie sau psihopedagogie? Esti student sau masterand la alta specializare, dar ai experienta de voluntar in domeniul social? Vrei sa sa contribui la integrarea socio-profesionala a unui grup de tineri proveniti din centrele de plasament?

Atunci proiectul Absolvent este potrivit pentru tine!

Cu 3 ore/saptamana din timpul tau adaugi adaugi valoare la pregatirea pentru viata independenta a tinerilor iesiti din centre de plasament, interactionezi cu tineri de varsta apropiata tie si le oferi modele de viata. Contribui prin activitati creative la formarea unor abilitati (cautare loc de munca, sanatate, relatii, gestionarea vietii cotidiene, managementul timpului, administrarea bugetului s.a). Inveti un grup de tineri sa gateasca si sa faca alegeri sanatoase legate de alimentatie.

Preferi sa fii voluntar in mediul online?

Iti place sa socializezi in mediul online? Iti place sa provoci dezbateri pe teme de interes pentru tineri? Poti contribui la formarea opiniilor in randul tinerilor?

Vino sa stabilim impreuna ce activitati ti se potrivesc.

Coordonator voluntari:

Ciprian Nechiforescu – asistent social, email: ciprian.nechiforescu@fundatiacote.ro, tel/fax: 0232-215450, mobil: 0742581395

Sursa: ma-implic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.