anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
01 Nov 2013 - 13 Nov 2013
stats

“Volunteering work to combat unemployment”

Asociatia SUPER TINERI ASIRYS cauta tineri interesati de participarea la un seminar international intitulat “Volunteering work to combat unemployment” ce va avea loc in perioada 20-26 noiembrie 2013, in orasul Ostrava din Cehia. Ostrava este a doua mare aglomeratie urbana din Cehia (dupa Praga) si se situeaza in proximitatea granitei cu Polonia.

Cum poti aplica? 

Inainte de a trimite un email pe adresa: voluntarasirys@gmail.com am vrea sa ne asiguram ca stii care sunt conditiile de participare intr-un proiect international SUPER TINERI, astfel ca te invitam sa consulti acest ghid.

Apoi te invitam sa te inscrii in baza de date a organizatiei.

ASIRYS nu percepe niciun fel de taxa de participare sau pregatire, in schimb solicita implicarea activa a celor ce doresc sa participe in proiectele pe care le organizam. Vom aprecia daca ne trimiti CV-ul, dar nu e suficient pentru ca noi apreciem faptele! Astfel, pentru a accepta participanti in proiectele noastre, le propunem sa realizeze cateva activitati.

Activitatile pot fi: scrierea unui articol, realizarea unei prezentari a organizatiei sau a unui domeniu de interes pentru proiect, a unui foto-reportaj, promovarea paginii noastre de facebook sau orice alta activitate de voluntariat ce s-ar potrivi contextului si nevoilor organizatiei. Foarte important: apreciem initiativa si atunci cand potentialii candidati propun activitatile pe care ar dori sa le realizeze in ASIRYS!

Acestea fiind spuse, daca vrei sa participi in acest proiect, scrie-ne pe voluntarasirys@gmail.com.

Mai multe detalii se gasesc la subsolul acestui articol.

Sursa: asirys.blogspot.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.