anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
11 Jan 2016 - 20 Jan 2016
stats

You’re welcome! - Tabara internationala despre interculturalitate

Asociatia AVATAR te invita sa te inscrii, pana pe 20 ianuarie, la tabara internationala despre interculturalitate "You’re welcome!", ce are loc intre 21-28 martie 2016, in Copenhaga, Danemarca. Poti fi chiar tu unul din cei 4 participanti!

You’re welcome! este o tabara internationala pe tema refugiatilor, comunicarii interculturale si a ospitalitatii. Este organizata de Copenhagen Youth Network si are loc intre 21 si 28 martie, in Copenhaga. Tabara este organizata in cadrul proiectului cu acelasi nume, finantat de Agentia Nationala din Danemarca prin programul Erasmus+, si gazduieste peste 50 de tineri din 8 tari europene, lucratori de tineret si voluntari implicati in organizatii de tineret. In contextul actual al numarului crescut de refugiati ajunsi in diverse tari europene, comunicarea interculturala devine importanta pentru integrarea lor sociala si economica. Viitorul locuitorilor tarilor europene este unul intercultural, iar cresterea abilitatilor de gazduire si acceptare a diferentelor culturale devine mai importanta ca oricand.

Costuri:

- toate costurile de training, cazare si masa sunt asigurate de catre organizatori;

- costurile de transport sunt decontate in limita a 170 de euro, pe baza biletelor/documentelor de transport;

- costurile de asigurare de calatorie sunt acoperite de catre participanti (aprox. 40 lei).

Cine se poate inscrie?

Tineri cu varste cuprinse intre 18-30 de ani, de gen feminin sau masculin, motivati sa se implice ulterior in proiecte pentru integrarea refugiatilor. Experienta sau implicarea in proiectele organizatiilor neguvernamentale reprezinta un avantaj. 

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere pana pe 20 ianuarie 2016 (ora 23:59).

Peste 50 de tineri din 8 tari europene participa si impartasesc din experientele lor culturale. Hai si tu!

Sursa: eurodesk.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.