eveniment
Data: 
19 Mar 2015 - 09:00 - 18:00
stats

Career Virtual Fair

Studentii si absolventii Universitatii „Alexandru Ioan Cuza’’ din Iasi sunt invitati joi, 19 martie 2015, intre orele 9.00-18.00, sa participe la prima editie a „Career Virtual Fair”, un eveniment de cariera ce se va derula in totalitate online, pe pagina www.careervirtualfair.com.

Organizat la nivel international, Career Virtual Fair ofera posibilitatea studentilor si absolventilor de a se inscrie si a participa la interviurile online (in limba engleza) organizate de marile companii internationale interesate de calitatile si profilul acestora.

Persoanele interesate de obtinerea unui loc de munca sau de o perioada de internship isi pot incarca CV-ul (in format PDF) sau pot participa la interviurile online dupa completarea informatiilor solicitate la urmatoarea adresa.

Companiile vor analiza CV-urile incarcate si inainte de inceperea evenimentului vor contacta candidatii pentru programarea la un interviu online.

Pe tot parcursul derularii evenimentului, la standul online al companiilor se vor oferi informatii despre oferta locurilor de munca si se vor primi CV-uri pentru anumite pozitii.

Lista angajatorilor si locurile de munca promovate in cadrul Career Virtual Fair sunt publicate aici.

De asemenea, in cadrul evenimentului se pot vizita standurile universitatilor participante pentru a afla informatii depre oferta educationala a acestora.

Intrebari si informatii suplimentare la: info@careervirtualfair.com

Sursa: 360.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.