eveniment
Data: 
13 Jul 2013 - 12:00 - 20:00
14 Jul 2013 - 12:00 - 20:00
Loc: 
Parcul Casei Pogor
stats
Adresa: 
Str. Pogor

Retro Bazar in Parcul Lecturii

Weekendul acesta, Asociatia Mai BineDoua Fetite si Slow Food Iasi va invita in Parcul Lecturii Casei Pogor la o noua editie Retro Bazar, una diversa si plina de evenimente. Pornind de la ideea ca lucrurile frumoase pe care nu le mai folosim merita sa isi continue existenta, sambata, 13 iulie si duminica, 14 iulie, intre orele 12:00-20:00 va asteptam in Parcul Pogor cu haine, lucruri dragi de acasa, accesorii, carti si alte obiecte scoase din sertarele demult uitate, acum ochios prezentate.

Pentru o atmsofera cat mai primitoare, membrii Slow Food Iasi vor avea la vanzare gustari locale si de sezon si bauturi savuroase, asa cum bine cunoastem.

Daca doriti doar sa iesiti la o plimbare, va primim cu drag mai ales ca, in acelasi weekend, Muzeul Literaturii Romane va lansa si o biblioteca in aer liber pentru care puteti dona carti sau de unde puteti lua cu imprumut. Orice chef de frumos ati avea, veniti si stati doar pe o paturica, in timp ce ascultati muzica si cu siguranta veti intalni oameni buni, cu ganduri asemanatoare.

Evenimentul Retro Bazar isi doreste sa atraga atentia asupra multitudinii de forme de reutilizare si reciclare pe care le avem la dispozitie, ca alternativa la tendintele actuale de consum. Lucrurile nevandute vor fi donate in scopuri caritabile Asociatiei Mai Bine.

* Cine vrea sa-si duca lucrusoarele la Retro Bazar, poate contacta organizatorii pana cel tarziu joi la ora 18:00. Este loc pentru fiecare din voi doar ca trebuie sa stiti ca aveti nevoie de masa/ stander (o metoda de expunere).

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.