eveniment
Data: 
5 Nov 2013 - 11:00 - 19:00
6 Nov 2013 - 11:00 - 19:00
Loc: 
Palas Iasi
stats

Targul de Cariere se intoarce la Iasi

Targul de Cariere, cea mai mare retea de profil din Romania, se intoarce la Palas Iasi cu oferte de angajare in domenii precum productie si tehnica, servicii, financiar, marketing. Dupa o editie de succes a evenimentului dedicat mediului IT, Targul de Cariere revine cu oferte dedicate tuturor iesenilor. Zilele de marti si miercuri (5-6 noiembrie) sunt rezervate primului pas in cariera pentru tinerii profesionisti: pe langa ofertele de angajare ale marilor companii din Iasi, candidatii mai au ocazia de a participa, gratuit, la workshop-uri si seminarii

Targul de Cariere reuneste zeci de companii consacrate, precum Firecredit+, Amazon, McDonalds si Delphi. O lista cu toate companiile participante e accesibila pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Orarul evenimentului din aceasta toamna a fost prelungit, de la 11.00 la 19.00, pentru a le face mai facil accesul tinerilor care au deja un loc de munca. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca, sunt principalii candidati vizati de companiile angajatoare prezente la Targul de Cariere.

Workshop-uri gratuite de cariera

Atelierul de Cariere, programul national de formare profesionala, revine la Iasi si cu aceasta editie a Targului de Cariere. Accesul este gratuit, iar evenimentul presupune traininguri si seminarii pe tema gasirii vocatiei si a progresului rapid in cariera, dar si sesiuni de consultanta unu-la-unu in cariera si intalniri cu invitati supriza. Participantii vor putea afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa lucreze mai bine cu managerii, dar si discutii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personala si multe altele. Toate aceste informatii sunt oferite de traineri instruiti sau de companiile care doresc sa sustina traininguri in cadrul Atelierului de Cariere.

Mai multe detalii si informatii pot fi gasite pe site-ul www.targuldecariere.ro

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.