Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
12 Jul 2013 - 10:00 - 17:00
13 Jul 2013 - 10:00 - 17:00
14 Jul 2013 - 10:00 - 17:00
Loc: 
Parcarea din fata Manastirii Golia
stats
Adresa: 
rond tramvai Targu Cucu

Vara cu handmade la Golia

Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, organizeaza a III-a editie a Targului handmade. Intitulat “Vara cu handmade la Golia”, targul va reuni un numar de peste 15 participanti, si se va desfasura in perioada 12-14 iulie 2013, in intervalul orar 10.00-17.00, in parcarea din fata Manastirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu).

Scopul acestui eveniment ce devine unul cu traditie este acela de a promova artistii ieseni de profil si lucrarile executate de ei, dorind astfel sa impartaseasca tuturor iesenilor si nu numai, creativitatea, originalitatea, inspiratia si indemanarea acestora pentru ca astfel sa devina mai cunoscuti si mai apreciati.

Obiectele expuse spre vanzare vor fi brose, papioane, bratari, cercei, bijuterii placate cu argint, cu pietre semipretioase, cristale Swarovski, insirate cu diferite tehnici: peyote, os de hering, cercei si brose din fimo, semne de carte crosetate, coliere, inele, jurnale, suporturi de pahare, bratari si papioane din piele impletita, brose din sticla fuzionata, origami, obiecte decorate in tehnica decoupage. Artistii participanti la targ va vor ajuta sa alegeti cadoul potrivit pentru cei dragi.

Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasului, a oamenilor sai deosebiti, care aduc un plus de frumusete si notorietate orasului nostru drag.

De asemenea Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi continua sa promoveze Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia, locatia unde se desfasoara evenimentele pe care le organizam.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.