eveniment
Data: 
24 Nov 2013 - 10:00 - 23:00
Loc: 
CUIB
stats
Adresa: 
Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Atelier de arta activista

Duminica, 24 noiembrie, intre orele 10.00 si 13.00, Asociatia Mai Bine ne propune un atelier prin care vom face legaturi intre arta si implicare civica intr-un spatiu nou, inedit: CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune. Artisti din toate domeniile sunt asteptati sa ia parte la acest eveniment, la care vor avea ocazia de a interactiona si cu invitatul special al acestui atelier, Dan Perjovschi. Numarul de locuri este limitat, asadar inscrieti-va din timp folosind acest formular. 

Arta nu este si nici nu trebuie sa existe doar pentru a arata ceva frumos, arta poate fi folosita si pentru a transmite idei si mesaje cu o puternica incarcatura. Iar intr-o lume in care problemele sociale abunda, tensiunile dintre oameni si guvernanti, dintre oameni si companii sunt din ce in ce mai acerbe, miza fiind de cele mai multe ori insasi drepturile fundamentale ale cetatenilor, arta poate reprezenta un catalizator prin intermediul caruia aceste teme pot fi transpuse pentru a indemna privitorul sa reflecteze la neregulile din jurul lui si cum ii afecteaza acestea pe semenii sai.

Dan Perjovschi este un artist vizual recunoscut pe plan international, care are numeroase expozitii si proiecte in orase precum New York, Paris, Berlin, Milano sau Madrid. Acesta s-a implicat insa si in diferite teme nationale, precum Campania Salvati Rosia Montana sau impotriva fracturarii gazelor de sist, dar si teme locale, precum taierea teilor, ca modalitate de sustinere a grupului de initiativa Iasul Iubeste Teii.

Participarea la eveniment este gratuita.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.