eveniment
Data: 
30 Oct 2012 - 17:00
15 Nov 2012 - 17:00
Loc: 
Institutul francez
stats
Adresa: 
bd. Carol I nr. 26
Telefon: 
0232 267 637

Cultura Civica Contemporana

Asociatia Mai Bine pregateste o serie de intalniri educative si in mod necesar interactive care vor aborda unele dintre cele mai strigente probleme actuale cu care societatea contemporana se confrunta: epuizarea resurselor, poluarea mentala, practici economice nesustenabile, disparitatea dintre nordul si sudul global etc.

Se va urmari intelegerea cauzelor care au creat aceste neajunsuri ale sistemului global, vor fi discutii despre principii si valori care ar trebui asumate la nivel individual pentru reversarea tendintelor contemporane si nu in ultimul rand se vor analiza solutii locale cu implicatii globale.

Primele work-shop-uri se vor desfasura la Institul Francez Iasi in zilele de 30 octombrie si 15 noiembrie 2012, intre orele 17-20. Participarea se face doar pe baza de inscrieri, in limita a celor 15 locuri disponibile pentru fiecare sesiune in parte, si se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 14 ani. Toate costurile sunt suportate de catre organizator. 

Pentru a va inscrie, trimiteti un mail la adresa contact@maibine.eu pana la data de 28 octombrie in care sa ne comunicati motivatia de a participa la aceasta activitate de educatie non-formala, ziua pe care o preferati si informatiile personale (numele complet, varsta, ocupatia, numarul de telefon). Persoanele acceptate vor fi informate pe data de 29 octombrie.

Work-shop-urile sunt organizate in cadrul proiectului "Cultura Civica Contemporana", finantat de Primaria Municipiului Iasi si derulat in perioada iunie - decembrie 2012.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.