anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
15 May 2013
17 May 2013
stats

Cursuri de antreprenoriat pentru tinerii creativi din Iasi

In perioada 20 – 26 mai 2013, tinerii ieseni interesati de initierea unei afaceri in domeniu artelor, designului, filmului, muzicii sau orice alta zona economica bazata pe talent si creativitate pot participa la cursurile din cadrul proiectului “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative”. Cursurile dedicate antreprenorilor creativi s-au desfasurat in ultimele 5 luni in Bucuresti, in 19 sesiuni intensive. Peste 300 de tineri pasionati de industrii creative au facut primul pas pe drumul de la idee originala la business aducator de profit. 

Imagine: 

Sesiunile de curs din cadrul programului se deruleaza pe parcursul a trei zile intensive si sunt sustinute de traineri cu experienta solida in business, comunicare, management de proiecte, management si marketing cultural. Scopul trainingurilor il reprezinta insusirea deprinderilor si gandirii necesare pentru construirea unei afaceri in industrii creative: notiuni de marketing, strategie de vanzari si financiara, aspecte legale, capital uman. La finalul cursului, absolventii vor avea un business plan adaptat breslei creative, elaborat impreuna cu trainerii programului precum si o diploma de participare acreditata ANC (fost CNFPA). Capacitatea de a tranforma o idee buna in proiect sustenabil se invata, iar primul pas este facut de o motivatie personala puternica. Cursurile se adreseaza asadar celor care au deja o idee de proiect in industrii creative si isi doresc sa o transforme in afacere, fie ca lucreaza, studiaza sau isi demonstreaza interesul profesional in domeniu.

Inscrierea la cursuri presupune completarea unui formular de participare, disponibil aici. In Iasi, cursurile se desfasoara in 2 sesiuni a cate trei zile, in Corpul Central al Universitatii de Arte George Enescu, Sala Senatului. Participarea este gratuita, insa locurile sunt limitate la maxim 25 de persoane pentru fiecare sesiune. Agenda celor 3 zile precum si alte informatii sunt disponibile pe site-ul proiectului www.crestetalente.ro. Datele cursurilor si termenele de inscriere sunt:

- 20-22 mai 2013: deadline inscriere 15 mai
- 24-26 mai 2013: deadline inscriere 17 mai

In luna mai si iunie, programul “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative” va derula o serie de evenimente menite sa consolideze piata industriilor creative din Romania si sa realizeze un transfer necesar de experiente si know-how intre profesionistii din domeniu si tinerii aflati la inceput de drum. In curand mai multe detalii vor fi disponibile pe www.crestetalente.ro.

Proiectul “Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative” este realizat de Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu Asociatia ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, MPP Relatii Publice, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.