anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
12 Jan 2015 - 25 Jan 2015
26 Jan 2015 - 31 Jan 2015
stats

Cursuri de limba si cultura coreeana si dans k-pop

Asociatia GISU si Centrul de Cultura si Limba Coreeana „Se Jong” - Filiala Iasi organizeaza o noua serie de inscrieri pentru cursurile de limba si cultura coreeana cat si pentru cursurile de dans k-pop (korean-pop), incepand cu luna ianuarie 2015. Termenul limita pentru inscrieri este 25 ianuarie. Update: noul termen limita este 31 ianuarie!

Cursurile de limba si cultura coreeana au loc la Centrul de Studii Europene (Corpul I UAIC), de 2 ori pe saptamana, in sesiuni de o ora jumatate, pretul fiind de 50 de lei pe luna. Modulul de cursuri este impartit in doua: in prima parte se studiaza limba coreeana iar in partea a doua cultura. Cursurile vor avea loc in perioada ianuarie-iunie 2015, iar la final studentii vor primi diploma de participare atestata de Centrul de Cultura si Limba Coreeana „Se Jong”.

Cursurile de dans k-pop (Korean pop), se adreseaza celor care doresc sa studieze un nou stil de dans. Industria muzicala coreeana a dus la crearea unui nou stil de dans, numit K-POP, ce imbina cu succes o diversitate de stiluri ca Hip-Hop, R&B, Popping,etc. Cursurile au loc la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, in sesiuni de 2 ore, pretul lor fiind de 70 de lei pe luna. Cursantii au posibilitatea de a participa la evenimente si concursuri.

Pentru mai multe detalii despre ofertele de cursuri sunati la nr. de tel: 0754.276.294 – Andrei Grozavu, presedinte Asociatia GISU sau la nr. de tel: 0754.810.033, coregraf Mihaela Ciofu.

De asemenea, ne puteti contacta spe paginile de facebook:

Centrul de Cultura si Limba Coreeana „Se Jong”, Filiala Iasi

Cursuri de dans k-Pop Iasi: aici si aici

Scopul Asociatiei GISU este de a aduce studentilor si tinerilor ieseni o serie de oportunitati locale in domeniile culturale si economico-sociale prin realizarea de conferinte, cursuri, trainiguri, evenimente si proiecte prin care sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a acestora, promovand educatia non-formala.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.