eveniment
Data: 
16 May 2015 - 11:00 - 17 May 2015 - 20:00
Loc: 
Iulius Mall
stats

Iasi ComicsFest

In perioada 16 si 17 mai 2015, la Iulius Mall va avea loc cea de-a 2-a editie a festivalului Iasi ComicsFest. Astfel, toti amatorii de comics si supereroi vor afla cele mai noi aparitii din lumea benzilor desenate romanesti. Intrarea este libera, iar atelierele care se vor desfasura pe parcursul festivalului nu necesita inscriere!

Simbata si duminica, vizitatorii vor putea admira lucrarile a peste 30 de autori in domeniu, pot participa la ateliere si discutii tematice, pot poza pentru caricaturi sau pot sa testeze board game-urile, puse la dispozitie de magazinul Lex Hobby Store.

In ambele zile vor avea loc sesiuni de live drawing si proiectii de benzi desenate, iar cei mici isi pot face poze cu supereroii preferati. Totodata, cei care vor participa la activitatile acestui festival vor avea la dispozitie o librarie de benzi desenate, amplasata la parterul mall-ului, proiectii, tutoriale si interviuri. Autorii prezenti vor fi disponibili pentru discutii, dedicatii si caricaturi la comanda.

Simbata, la ora 15.00, se vor lansa cele mai noi publicatii: Abatia (inspirata de volumul omonim, al scriitorului iesean Dan Dobos), The Walking Dead, Terapie de Basm, Revista Comics si albumele Castelul din Carpati, Povesti, Profetia Urbana (una dintre cele mai interesante aparitii recente), Zobb si multe altele.

Printre autorii participanti la Iasi Comics Fest se numara: Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata), Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat), Ionut Popescu (Revista Comics), Robert Obert (Profetia Urbana), Valentin Sava (Revista Comics). Invitati speciali din Iasi: Bogdan Kelaru (HERBS, TFB, HAC!BD) si Adrian Serghie (Meow&Meuw).

 

Program:

Simbata, 16 mai 2015

11:00 – Atelier de desen

12:00 – Demo board game Regele din Tokyo

14:00 – Meci de benzi desenate Negru vs. Rosu

15:00 – Caricturi la cerere

16:00 – Demo board game Baba Iaga

17:00 – Prezentari benzi desenate Abatia, The Walking Dead, Terapie de Basm, Castelul din Carpati, Povesti, Profetia Urbana, Zobb, Revista Comics

18:00 – Live drawing Pisica Patrata

Duminica, 17 mai 2015

11:00 – Atelier de benzi desenate

12:00 – Demo board game Micul Print

15:00 – Live drawing Profetia Urbana

16:00 – Caricature la cerere

17:00 – Demo board game Cei 3 purcelusi

18:00 – Live drawing Meow&Meuw

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.