anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
12 May 2016 - 17 May 2016
19 May 2016
stats

„Orientare in cariera”, editia a VII-a

Esti student la Iasi si ai pana in 35 de ani? Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” te invita cu mare drag sa participi pe data de 19 mai, intre orele 16:00 si 20:00, la seminarul „ORIENTARE IN CARIERA”, care a ajuns la a VII-a editie si se adreseaza exclusiv studentilor. Te poti inscrie la eveniment completand formularul pana la data de 17 mai. Participarea la acest seminar este GRATUITA!

Un prim pas in a atinge succesul in cariera reprezinta trecerea cu brio de procesul de selectie si recrutare, mai intai la universitate, dupa si la angajare sau poate chiar si la obtinerea unor fonduri necesare deschiderii unui propriu start-up. Procesul de selectie presupune n interviuri de angajare sin testari lingvistice  si psihologice, care presupun nenumarate ore dedicate scrierii CV-ului si Scrisorii de Intentie precum si nopti nedormite in fata oglinzii, pentru a fi sigur ca vei arata la patru ace in fata angajatorilor.

Daca iti doresti sa intelegi necesitatea detinerii unui CV de Nota 10 sau daca vrei sa afli care sunt partile componente ale unui CV reusit, evenimentul este pentru tine. Tot aici vei avea ocazia sa intelegi cum sa iti creezi brand-ul personal ca viitor angajat, dar si sa pui in practica ce vei invata alaturi de noi si invitatii nostri, profesionisti din domeniul Resurselor Umane.

Seminarul se va desfasura in “Sala de conferinte” a Casei de Cultura a Studentilor. Mai multe detalii despre desfasurarea seminarului se vor comunica ulterior persoanelor inscrise!

Sursa 1, sursa 2

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.