anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
19 Jul 2013 - 31 Aug 2013
stats

Practici digitale ale tinerilor europeni

In perioada 10-13 februarie 2014, Centrul regional pentru informarea tinerilor din Haute-Normandie, Franta, va organiza un seminar european la Rouen, in cadrul unui proiect cofinantat prin programul “Tineret in actiune”, sub actiunea 4.3: formare si networking pentru lucratorii activi in domeniul tineretului/ organizatiile de tineret, cu tema “Practici digitale ale tinerilor europeni”. 

Participanti: sunt invitati sa-si depuna aplicatia pentru participare lucratorii din domeniul tineretului, incluziunii sociale si consilierii pentru someri activi.

Sunt prevazute 25 de locuri eligibile.

Cheltuieli: participantii alesi in cadrul acestei cereri sunt obligati sa plateasca doar 30% din costurile de transport, restul cheltuielilor fiind acoperit de catre proiect.

Programul seminarului se gaseste aici, iar formularul de aplicare se regaseste aici.

Data limita pentru manifestarea interesului si trimiterea aplicatiei: 31 august a.c. 

Contact pentru detalii: Sylvie PRIEUR, Chargée de mission Mobilité internationale des jeunes, CRIJ Haute-Normandie, Tel +33.232.104.949 / Fax +33.235.155.722, sylvie.prieur@crij-haute-normandie.org, www.crij-haute-normandie.org, www.facebook.com/crijhn, www.twitter.com/crijhn.

Sursa: re-start.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.