anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
11 May 2015 - 14 May 2015
stats

Seminarul „Orientare in cariera”

Seminarul „Orientare in cariera” este la a VI-a editie, si se desfasoara in perioada 16-17 mai 2015, in intervalul orar 10:00-14:00 in corpul R al Universitatii A.I. Cuza. Te poti inscrie la eveniment completand formularul pana la data de 14 mai 2015. Participarea la acest seminar este GRATUITA!

De cele mai multe ori, cand aplicam pentru un job, crearea unui CV devine o problema pentru majoritatea dintre noi, desi, acest lucru ar trebui sa fie unul dintre cei mai simpli pasi. Aceste efecte, genereaza pentru noi o serie de intrebari fara raspuns: „De ce nu am fost acceptat?/Ce nu a fost bine?/Ce imi lipseste?”

Acelasi lucru se intampla si in cazul interviului pentru job-ul mult visat. Fie ca emotiile sunt prea mari, fie nu stii cu ce sa te imbraci pentru a iesi in evidenta in fata angajatorului, interviul iti da batai de cap din mai multe privinte.

Acum ai ocazia sa afli unde gresesti, sa iti perfectionezi CV-ul si sa iti imbunatatesti prezentarea in cadrul interviului de angajare. Vino si participa la un seminar care iti raspunde la toate intrebarile tale despre realizarea CV-ului perfect, pentru a fi acceptat cu usurinta la job-ul pe care il visezi! Cu siguranta vrei sa afli parerea angajatorului in ceea ce priveste candidatul ideal.

Sambata, 16 mai vei avea ocazia sa inveti sa iti redactezi corect CV-ul si scrisoarea de intentie. Duminica, 17 mai poti afla direct de la reprezentantii companiilor XEROX, LEAR si CAPGEMINI, ce calitati si abilitati trebuie sa aiba “candidatul ideal” din punctual lor de vedere, pentru a lucra intr-o multinationala. Seminarul continua de asemenea cu sesiunea de simulare interviuri in perioada 23-24 mai 2015.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la adresa teachingis@gmail.com.

Formular de inscriere

La finalul perioadei de inscriere vei primi un e-mail prin care vei afla daca ai fost selectat(a) pentru a participa la acest proiect, dar si informatiile despre sala.

Sursa: re-start.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.