eveniment
Data: 
27 Jun 2013 - 18:00
Loc: 
Carturesti – Palas Mall
Bilet: 
5.00
stats
Adresa: 
Str. Palat nr. 2

Serile CRILIA cu Cosmin Vaman

Pentru ca se face din ce in ce mai cald afara si asta ne duce cu gandul la vacanta si la un cantec la chitara la malul marii sau in jurul focului de tabara, la aceasta editie a Serilor CRILIA il avem invitat pe Cosmin Vaman.

Probabil ati auzit de el din mai multe medii, dar cu siguranta stiti ca are o chitara si canta la ea cantece compuse de el. La Serile CRILIA ne va povesti despre el si despre ce si cum a facut, dar, cel mai important, va canta. Si vom avea si cateva premiere.

Asa ca va asteptam cu drag sa petrecem impreuna o seara relaxanta in compania lui Cosmin.

Cand? Joi, 27 iunie, ora 18:00

Unde? Librariile Carturesti, Palas Mall, Iasi

Cat ma costa? Cat te lasa inima (donatia minima recomandata– 5 lei)

Suma stransa in cadrul acestei editii va merge catre fondul de urgenta de la Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

Cum ma inscriu? Completeaza repede repejor acest formular, iar in 24 de ore vei primi confirmarea de la noi.

Si daca nu v-am convins, il lasam pe Cosmin sa va convinga: “Am de gand, pe scurt, sa povestesc si sa ilustrez muzical viata mea de pana acum. Care mi-au fost provocarile, momentele de cotitura, deciziile pe care a trebuit sa le iau pe plan profesional si personal, ce am avut de castigat sau de pierdut din ele. Voi povesti cu ce ma ocup, de ce imi iubesc jobul, de fapt joburile, ce inseamna universitatea in viata mea dar si cum e sa fii tanar (de fapt aspirant) artist. In masura in care o sa intereseze pe cineva, o sa povestesc franturi (adecvate) din ce a insemnat pana acum devenirea mea personala, o sa cant prima piesa pe care am scris-o vreodata dar si unele dintre cele mai personale cantece, unele dintre ele direct din sertar, pe care nu le-a auzit (mai) nimeni pana acum.“


Sursa: crilia.ro
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.