Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
5 Mar 2016 - 14:00
Loc: 
Carturesti Palas Mall
Bilet: 
25.00
stats
Adresa: 
Palas Mall

Sezatoare de broderie traditionala

Sambata, 5 martie, REDU organizeaza un atelier de Martisor dedicat tehnicii broderiei traditionale. Evenimentul va avea loc la Carturesti Palas Mall, incepand cu ora 14:00, iar inscrierile se pot face pana pe 3 martie.

Vom lucra pe etamina, iar la final fiecare dintre voi va pleca acasa cu un semn de carte sau un martisor. In cazul in care in timpul alocat veti realiza mai multe produse, le veti putea pastra pe toate. 

Numarul maxim de participanti este de 30, iar inscrierile se fac pana pe 3 martie prin completarea acestui formular

Taxa de participare este de 25 lei si va fi achitata pana pe data de 4 martie la sediul REDU, CUIB sau prin transfer bancar RO27BACX0000000857400000 – va trebui sa mentionati la descriere „Atelier”, iar daca platiti pentru mai multe persoane, sa ne transmiteti aceasta informatie. 

Materialele din acest workshop sunt textile recuperate pe care le vom refolosi cu scopul reducerii impactului negativ asupra mediului creat de industria modei. 

---------------------
Initiat de Asociatia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienta in activitati privind protectia mediului, REDU are drept scop reducerea cantitatii de deseuri din textile prin transformarea lor in produse cu impact pozitiv asupra comunitatii. Proiectul este sustinut din fonduri acordate de catre Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 in cadrul domeniului de finantare Inovare Verde in Industria din Romania.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.