Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
200 lei
Expira: 
18 May 2015 - 26 May 2015
27 May 2015
stats

Vino la Barometrul limbii romane!

Persoanele care iubesc limba romana si doresc sa-si verifice competentele de scriere sunt invitate pentru a scrie un text in limba romana, sub forma unei dictari publice. Participantii se vor inscrie printr-un e-mail la adresa odictarepentru.fiecare@yahoo.com pana la data de 26 mai. La subiect vor scrie „O dictare pentru fiecare”, iar textul din e-mail trebuie sa cuprinda numele si prenumele.

Imagine: 

La eveniment, care se va desfasura sub forma de concurs, poate participa oricine: functionari, medici, juristi, economisti, artisti, profesori, vanzatori, elevi, studenti, pensionari etc. Varsta minima de participare este de 7 ani.

Proba de dictare publica va avea loc in ziua de 27 mai 2015 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (Amfiteatrul „Mihail Kogalniceanu”, Corp A, la parter), la ora 15:00.

In ziua de 29 mai 2015 va avea loc gala de premiere. Aceasta se va desfasura la Ateneul Tatarasi, de la ora 17:00. Cu acest prilej, participantii cu cele mai bune lucrari vor fi premiati (primele 10 dictari cu note peste 9 in baza unei departajari vor primi 200 de lei si alte premii din partea sponsorilor evenimentului).

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.