eveniment
Data: 
26 Feb 2014 - 18:00
Loc: 
Meru
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

Community Talks 1.1

Suportis impreuna cu AltIasi, Meru si Synergy te invita miercuri, 26 februarie 2014 ora 18:00 la Meru, la primul eveniment din seria Community Talks, dedicat Antreprenoriatului Social. Invitati: Andreea Ghiban de la CUIB si Andreea Zaharescu de la Upside Down.

Suportis impreuna cu prietenii sai - AltIasi.ro, Synergy si Meru - si-a propus sa adune sub umbrela Community Talks oameni, initiative, idei si energii pentru a genera, prin interactiune, o comunitate dinamica.

Incepem Community Talks cu un eveniment dedicat Antreprenoriatului Social – un concept contradictoriu la prima vedere, insa o modalitate durabilă de exprimare a solidaritatii, compasiunii si creativitatii oamenilor, pentru cei care au avut posibilitatea sa-l cunoasca sau curajul sa-l aplice. Invitatii care vor impartasi din experienta lor sunt Andreea Ghiban de la CUIB si Andreea Zaharescu de la Upside Down.

Daca esti tentat sa afli mai multe despre antreprenoriatul social, daca doresti sa petreci o seara de miercuri intr-un mod placut si util, dacă vrei sa discuti cu oameni frumosi, care impartasesc preocupari similare, te invitam sa te alaturi comunitatii noastre venind la eveniment!

Pentru a participa la Community Talks, inregistreaza-te aici.

Numarul de locuri este limitat.
Challenge our limits!

Pagina de facebook a evenimentului: aici.

Sursa.

Anunt postat de Suportis.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.