anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
15 Nov 2012
stats

Internship in Statele Unite ale Americii

Great Lakes Consortium for International Training and Development in colaborare cu Centrul de Resurse pentru participare publica selecteaza 4 interni pentru prima runda a programului “Building Grassroots Democracy in Minority Communities” (perioada internship-ului: 1 aprilie 2013 – 11 mai 2013), pana pe 15 noiembrie.

Scopul programului este de a oferi participantilor o oportunitate de dezvoltare profesionala si de invatare de noi metode de implicare a cetatenilor in procese decizionale care afecteaza grupurile minoritare/ dezavantajate. Pe parcursul programului, internii romani vor petrece 6 saptamani in Statele Unite ale Americii lucrand in cadrul unor organizatii neguvernamentale, vor participa la ateliere de lucru, vizite de sudiu etc., in functie de experienta si interesul fiecarui intern selectat.

Candidatii la acest program trebuie sa aiba experienta de lucru cu grupuri minoritare/ grupuri dezavantajate si sa fi fost implicati in campanii de advocacy pentru solutionarea problemelor cu care se confrunta aceste grupuri. Acestia trebuie sa stapaneasca foarte bine limba engleza, sa aiba varsta cuprinsa intre 25 si 38 de ani si sa fie disponibili pentru a se implica, dupa terminarea internship-ului, in activitati de diseminare a informatiilor acumulate pe parcursul acestuia.

Daca sunteti interesati sa faceti parte din delegatia de interni, CeRe va invita sa cititi anuntul integral aici si sa candidati completand formularul pe care il puteti descarca de aici.

Formularul trebuie trimis pana pe 15 noiembrie 2012 prin email la: GLC_teachdemocracy@hotmail.comnicoleta@ce-re.ro si prin posta pe adresa CeRe – Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti, Cod postal: 011261.

Sursa: romaniapozitiva.ro


Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.